Лікування зубів у медикаментозному сні

Лікування зубів у медикаментозному сні

Зазвичай стоматологічне лікування відбувається під місцевою анестезією: лікар знеболює необхідну ділянку щелепи.
Однак алергія на знеболювання, чутливість, страх болю або зазвичай страх стоматологів можуть зробити звичайний візит до лікаря нестерпним.
Наша стоматологічна клініка Профідент вирішує всі ці проблеми та страхи послугою “лікування у медикаментозному сні в Одесі”.

Як відбувається лікування?
Пацієнту дають вдихнути кисень із спеціальним препаратом, і він засинає. Тривалість сну пацієнта залежить від обсягу роботи, яку проводитимуть лікарі. Вдихаючи препарат за допомогою спеціальної маски, пацієнт розслабляється та легко засинає. Під час лікування лікарі контролюють усі життєво важливі функції організму, стежать за змінами стану. Завдяки швидкому виведенню препарату з організму, пробудження проходить легко. Коли лікування добігає кінця, анестезіолог припиняє подачу препарату для медикаментозного сну.
Пацієнт легко і плавно прокидається протягом наступних 5-10 хвилин.

Застосування медикаментозного сну у дітей.
Процедура стоматологічного лікування дітей у медикаментозному сні дає можливість ввести дитину у сон на потрібний час. А поки пацієнт спить, лікар має можливість провести необхідне лікування, в тому числі і хірургічні операції. Дитина може навіть не побачити стоматологічне крісло, заснути в іншому приміщенні і прокинуться у комфортній та світлій кімнаті.

Застосування медикаментозного сну у дорослих.
У дорослих «медикаментозний сон» дозволяє проводити наступне стоматологічне лікування:
– кісткова пластика;
– складні видалення зубів;
– встановлення зубних імплантатів;
– складне лікування кількох зубів;
– хірургічні процедури та маніпуляції.

У нашій стоматології використовуються тільки найкращі та безпечні медикаменти, сучасне обладнання та фахівці, які мають великий досвід роботи в лікуванні зубів дорослим та дітям в умовах медикаментозного сну.
Всі препарати, що використовуються фахівцями нашої клініки, сертифіковані, безпечні, не викликають алергії та серйозних побічних ефектів.

Запишіться на консультацію щодо контактів нижче

Зв'яжіться з нами

Ми готові відповісти на будь-які Ваші запитання
Записатися

Ваша заявка успішно відправлена.

Перевірте, чи правильно заповнені поля, і спробуйте ще раз.